timmy33 is : 01:13:56
Gratis lidmaatschap
Bel met paragnosten
Tarotkaart van de dag
Fotoreading
belparagnosten.be / paragnosten / onze-paragnosten / Vicky Esperanza /
   
  Welkom op de persoonlijke pagina van paragnoste Vicky Esperanza
   
  Getuigenis over Vicky Esperanza
Vicky Esperanza
Bel met paragnoste Vicky Esperanza
Engelen 150 cpm 0903 - 416 42
Hoogsensitief 90 cpm 90cpm voor leden
Intuitief   PIN  2911
 
       
    Wat zegt paragnoste Vicky Esperanza over zichzelf:  
       
    Ik ben Vicky, een begaafd spiritueel gids, Ik sta bekend om mijn heldervoelende gaven, diepgaande inzichten en mijn vermogen om dromen te analiseren, Met een warme en empathische benadering help ik mensen om in contact te komen met hun innerlijke wijsheid, hun mentale barrieres te doorbreken en hun gezondheid te bevorderen, ook krijg ik dingen/tekens door van het universum die mogelijk helpen inzicht te krijgen in toekomstige situaties en eventen. Ik leg graag kaarten voor mensen, om mijn vermogen om helende energie over te brengen toe te passen. Ik krijg vaak te horen dat ik een betrouwbare bron van troost ben, en een van mij sterkste gaves is om in een negatieve situatie TOCH iets positiefs te vinden als je dit graag wilt. Vertrouwen en helderheid even kwijt? Ik help je weer vooruit te komen. Of je nu worstelt met relaties, specifieke zaken zoals vervelende situaties met narcisten, en/of je persoonlijke groei wilt stimuleren, of graag hulp wilt met het maken van keuzes. Wees niet bang om vragen te stellen, watvoor vragen dan ook, ik beoordeel jou niet. Mocht je gewoon je ei kwijt willen, dan ik kan ook gewoon de persoon zijn om naar je te luisteren, ik sta klaar om je te ondersteunen.
       
 
Engelen
Hoogsensitief
Intuitief
 
         
  Zeer goed medium. Benoemt de zaken duidelijk en legt de betekenis goed uit. Hierdoor zijn de prognoses ook logisch. Heb de indruk dat dit medium complexe zaken goed kan doorzien en de gevolgen goed kan uitleggen. Zeker een aanrader.

Jon
 
         
Plaats een ervaring
Stuur uw foto
Plaats een ervaring
   
  Agenda Vicky Esperanza
AANWEZIG JUNI 2024
     
 
ZAZOMADIWODOVR
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
     
  Ik zal in juni aanwezig zijn op deze website op dagen die ik heb aangeduid met een groen bolletje.

Als je hieronder op de knop 'Agenda paragnosten' klikt, dan zie je welke collega paragnosten hebben aangeduid vandaag online te zijn.
 
     
Agenda paragnosten
  Bel goedkoper
 
 
 
  Bel met paragnosten Belparagnosten.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer